Laadukas nahkavyö on yksi pukeutumisen kulmakivistä, joka viimeistelee asukokonaisuutesi. Utuan vyöt ovat suunniteltuja kestämään aikaa ja käyttöä. Valikoimastamme löydät upeita aitonahkaisia vöitä niin miehille kuin naisille. 

Nahkavyö arkeen ja juhlaan

Vyömme on valmistettu korkealaatuisesta naudan pintanahasta, joka takaa kestävyyden. Vyön pituus on ilmoitettu soljesta keskimmäiseen reikään, joten sinulla on varaa kiristää tai löysätä vyötä 5 cm. Tämä tekee vyöstä monikäyttöisen ja mukautuvan erilaisiin tilanteisiin.

 

Laadukkaita nahkavöitä saa Utualta niin mattapintaisena kuin kiiltävänä.

 

Nahkavyöt sopivat erinomaisesti niin arki- kuin juhlakäyttöön. Niitä löytyy eri leveyksillä, pituuksilla sekä useassa värissä.

Vyö voidaan pakata tyylikkääseen magneettireunaiseen lahjalaatikkoon, joten se on valmis annettavaksi lahjaksikin. Laatikko myydään erikseen (10 €), ja se lisää hienostuneen loppusilauksen lahjallesi.

 

Vyön voit antaa lahjaksi upeassa kultalogoisessa lahjalaatikossa.

 

Punottu lettivyö

Kaunis punottu vyö on käsityön taidonnäyte, joka viimeistelee asusi. Tämä pehmeä ja joustava, mutta kuitenkin napakka vyö on erittäin mukava käyttää. Se antaa elegantin ja persoonallisen lisän, ja sopii täydellisesti monenlaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin.

 

Punottu lettivyö on monikäyttöinen: se käy housuihin, mekkoihin, neuleisiin jne.

 

Punottu vyö on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää mukavuuden ja tyylikkyyden. Sen joustava ja pehmeä materiaali tekee siitä miellyttävän käyttää koko päivän, ja koska voit kiinnittää sen mihin tahansa kohtaan, takaa se täydellisen istuvuuden.

  • Mukavuus ja joustavuus: Vyö mukautuu vyötäröllesi, oli asusi mikä tahansa. Se on täydellinen valinta, kun tarvitset monipuolisen ja mukavan vyön arkeen tai juhlaan.
  • Vinkit tyylikkääseen asustamiseen: Tämä vyö tuo asuusi persoonallisen ja elegantin lisän. Kokeile yhdistää vyö mekkojen, farkkujen tai vaikka pitkien paitojen kanssa saadaksesi aikaan tyylikkään ja huolitellun ilmeen. Jos vaikka juhlalaukkusi ja vyösi ovat samaa nahkaa, tekee se varmasti vaikutuksen.

 

Punotussa vyössä on valittavana kolme väriä: ruskea, liila ja musta.

 

Mittaus ja lyhennys

Tässä muutama vinkki, kuinka mittaat miesten vyön oikean pituuden tai lyhennät sitä tarvittaessa:

  • Miten mittaan oikean pituuden? Paras tapa on mitata tarvittava vyön pituus housujen päältä. Seiso mukavasti paikallasi ja aseta mittanauha niiden housujen päälle, joiden kanssa aiot vyötä pääsääntöisesti käyttää. Mittaa ympärysmitta ja tarvittaessa pyöristä se ylöspäin lähimpään ilmoitettuun saatavilla olevaan pituuteen (pituus lasketaan keskimmäisestä reiästä).
  • Vyön lyhentäminen: Vyötä on mahdollista lyhentää. Solki on kiinnitetty avattavalla ruuvilla, joten vyön pituutta voi säätää itse. Tarvitset lyhennystä varten kuitenkin työkalut; leikkurin sekä rei'ittäjän.

 

Utuan nahkavöissä on lyhennysmahdollisuus. Ruuvi sijaitsee soljen vieressä (näkyy kuvassa vähän alemman vyölenkin alta).

 

Omaksi tai lahjaksi

Tutustu nyt vyövalikoimaamme ja löydä itsellesi tai läheisellesi laadukas vyö. Tarkista myös tyylikäs rasia-vaihtoehto, joka tekee vyöstä upean lahjan. Muista käytännön vinkkimme oikean pituuden mittaamiseen ja vyön lyhentämiseen, jotta saat vyöstäsi parhaan mahdollisen hyödyn.

Sukella laadukkaiden nahkavöiden maailmaan ja löydä itsellesi tai lahjaksi täydellinen vyö.

×