Ajatonta aitoutta

Uskomme, että moderni nainen voi olla sekä tyylikäs että luonnollinen.

Navigoit kaupunkiviidakossa niin tyylitajulla kuin ekologisella vastuullisuudella. Pidät työstäsi, ja nautit vapaa-ajallasi sekä kaupungin sykkeestä että luonnon monimuotoisuudesta.

Matkustaminen, trendikkyys ja liikkuminen ovat Sinulle mieluisia, ja haluat heijastaa niitä myös päivittäisessä tyylissäsi.

Olemme täällä tarjotaksemme Sinulle laadukkaita ja tyylikkäitä laukkuja, jotka ovat suunniteltu täyttämään tarpeesi niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Niistä jokainen on luotu yhdistämään ajaton tyyli, aitous ja ekologinen omatunto.

Liity joukkoomme ja ota elämä haltuusi tyylikkäästi ja tietoisesti!

INSPIROIDU TYYLEISTÄ

Minerva Exclusive

Yksinkertaisen tyylikäs ja ajaton muotoilu tekevät tästä mallista salkkujen aatelia.

Athene

Nappanahkainen ryhdikäs Athene on tilava työlaukku. Se mahtuu myös lentokoneen jalkatilaan.

Lund Exclusive

Kasviparkittu nahka loistaa upeasti väreissä. Reilunkokoiseen Lundiin mahtuu jopa 15" tietokone!

MINERVA

Asiakasarvostelu:

AIVAN IHANA LAUKKU!

Laadukas, huolellisesti valmistettu. Paksua nahkaa, silti yllättävän kevyt kantaa. Voi kantaa kädessä tai olalla. Leveä olkahihna on irrotettava ja pisimmillään yltää suurikokoisellakin ihmisellä myös vartalon poikki. Pidän tästä mallista, jossa ei ole tilanjakajaa vaan suuri yhtenäinen tila ja toisella sisäsivulla kaksi taskua (vetoketjullinen isompi ja pieni avotasku sen päällä). Vihreä väri on todella kaunis!

–Tuija–

Laukkumme hehkuvat yksinkertaisuutta ja puhdasta kauneutta. Aito nahka ja kestävä laatu yhdistettynä ajattomaan muotoiluun, luovat täydellisen tasapainon tyylikkyyden ja käytännöllisyyden välillä.

Espoo

Yksinkertaisen klassinen olkalaukkumalli, joka toimii niin arkikäytössä kuin juhlavammassakin tilanteessa.

Lysti

Suosituin pikkulaukkumme! Lysti on pieni laukku kännykälle, avaimille ja korteille. Valitse mieleisesi sävy laajasta värivalikoimasta ja ihastu.

Santra

Santra-puhelinlaukku on näppärä pikkulaukku, joka voi toimia puhelimen suojapussukkana! Laukkuun mahtuvat yleisimmät älypuhelimet sekä avaimet.

Street Exclusive

Et todennäköisesti ole aiemmin nähnyt näin tyylikästä ja monikäyttöistä pikkureppua! Värit: musta, ruskea, punainen ja sininen.

Nahkainen korttikotelo

Monensorttista korttia tarvitaan nykyään pankkikortin lisäksi. Nahkaisessa korttikotelossa ne pysyvät siististi tallessa.

Nahkainen olkahihna

Erikseen myytävillä olkahihnoilla voi laukun ilmettä vaihtaa. Käsilaukunkin voi irtohihnalla muuntaa kätevästi olkalaukuksi.

Pehmeä mohair lämmittää ja ihastuttaa

Olivia mohairpipo

Tyylikäs ja muhkea mohairpipo, joka tuntuu päässä unelman pehmeältä ja kevyeltä. Valmistettu Suomessa. Materiaali kierrätettyä mohairia ja merinovillaa sekä polyamidia.

Victoria mohairhuivi

Yhdistä lämmin mohairhuivi samansävyisen Olivia pipon kanssa asukokonaisuuden viimestelemiseksi. Valmistettu Suomessa. Materiaali kierrätettyä mohairia ja merinovillaa sekä polyamidia.

Ajaton design

Sanotaan, että pyörää on hankala keksiä uudelleen. Laukku on vuosituhansia vanha keksintö, mutta silti siihenkin on mahdollista tehdä tuotekehitystä.

Aito nahka laatuna mahdollistaa erilaisia tyylisuuntia. Nahkalaukku on upea pelkistettynä, kuin myös ryyditettynä pienillä tai isoilla oivalluksilla.

Käytämme laukuissamme useaa nahkalaatua: martioitua nahkaa, nappaa, nupukkia sekä kasviparkittua nahkaa (bionahka). Käy lukaisemassa lisää nahkalaaduistamme sekä niiden hoidosta.

Utuan suomalainen design on ajatonta, iätöntä ja se kestää kriittisenkin tarkastelun.

×