MILLAINEN TUNNE, SELLAINEN UTUA

Me Utualla haluamme tehdä ajattomia ja ainutlaatuisia, juuri kantajansa näköisiä laukkuja, joiden ytimessä sykkivät rohkeus ja unelmat.

Nainen Utuan taustalla

Rakkaudesta väreihin

Utuan perustajan Piia Vähäsalon rakkaus rohkeisiin ja elämäniloisiin väreihin sekä aitoihin materiaaleihin on helppo aistia tuotevalikoimasta. Itsensä ilmaiseminen ja voimaantuminen värien kautta ovat olleet tärkeässä roolissa hänen omassa elämässään, joten Utua värikäs mallisto onkin syntynyt halusta tarjota sama mahdollisuus myös muille.

Omassa henkilökohtaisessa elämässään tärkeäksi kokemansa elämänarvot ovat siirtyneet myös Utuan arvoiksi ja toimintaa johdetaan niiden kautta. Utuan alkuvaiheessa tehdyt valinnat esimerkiksi valmistuspaikkojen ja materiaalien suhteen pätevät tänäkin päivänä, vaikka tuotevalikoima on laajentunut vuosien saatossa.

Osaavissa käsissä

Kaikki tuotteet valmistetaan EU:n sisäpuolella

Kaikki tuotteemme valmistetaan laadukkaista materiaaleista pitkän linjan ammattilaisten käsissä. Näillä käsillä on vuosikymmenten ammattitaito vaativienkin nahkatuotteiden valmistamisesta. Toimimalla EU:n sisäpuolella, haluamme varmistua kunnollisista tuotanto-olosuhteista ja siitä, että tuotteitamme valmistavat henkilöt saavat työstään asianmukaisen korvauksen. Yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet noudattamaan eurooppalaista työlainsäädäntöä

Laukuissa käytetty nahka käsitellään Italiassa ja ompelutyö tapahtuu perheomisteisessa ateljeessa Kreikassa.

Myymälä ja showroom

Utuan sydän löytyy Raahesta

Tuotteemme herätetään henkiin keskellä idyllistä vanhaa Raahea sijaitsevassa suunnittelustudiossamme. Juuremme ovat syvällä Pohjois-Pohjanmaalaisessa maisemassa ja sielunelämässä, ja tämä näkyy sekä arvoissamme että arjen tekemisessämme. Tarjoamme laadukkaita ja ajattomia tuotteita upeassa väriskaalassa.

Meille on helppo tulla käymään, sillä voit ajaa autolla suoraan oven eteen! Myymälämme on avoinna vuoden ympäri. Tervetuloa!

Ma – pe 10 – 16

Vieressä sijaitsevalla Langin Kauppahuoneella voit samalla reissulla nauttia kahvit ja kakkupalan tai syödä maistuvan lounaan seisovasta pöydästä.

Utuan myyntipisteet

Verkkokaupan ja Utuan Raahen myymälän lisäksi voit käydä ihastelemassa tuotteitamme myymälöissä Helsingissä, Tampereella ja Sievissä.

SIEVI SHOP SIEVI
SIEVI SHOP HELSINKI

MIELA DESIGN ROOM TAMPERE

LANGIN KAUPPAHUONE RAAHE

Mistä kaikki sai alkunsa

Aamun sarastaessa ja illan viiletessä Pohjanmaan lakeuksilla leijailee kaunista utua. Tätä näkyä ihastellessa syntyi vuonna 2014 Utua, suomalaisesta luonnosta ja sielunmaisemasta inspiraationsa ammentava kotimainen laukku- ja vaatebrändi. Juuriemme mukaisesti suunnittelumme perustuu pohjalaiseen selkeyteen ja käytännöllisyyteen. Haluamme tehdä ajattomia ja ainutlaatuisia, kantajansa näköisiä tuotteita, jotka toimivat sekä arjessa että juhlassa, tilanteessa kuin tilanteessa läpi elämän. Meille on tärkeää, että tuotteemme kestävät aikaa ja ovat käyttäjälleen rakkaita. Muotoilemme jokaiseen tuotteeseen yksityiskohtia, jotka tekevät siitä uniikin ja henkilökohtaisen. Tuotteidemme tarkoitus on täydentää kantajansa persoonaa. Siksi rakastamme hetkiä, kun näemme, että tuotteemme on löytänyt oikean omistajan! Kaiken toimintamme ytimessä on vastuullisuus. Haluamme olla osaltamme luomassa kestävämpää maailmaa, jossa sekä ihminen että ympäristö voivat hyvin. Jokainen Utua-tuote suunnitellaan Raahessa ja valmistetaan vastuullisista materiaaleista EU-alueella.

Me uskomme elämään

Sen jokaiseen hetkeen.

Uskomme suunnitteluun,
joka uhmaa aikaa.

Ja muotoiluun, joka kertoo
maailmalle, kuka sinä olet.

Uskomme iloon:
hehkuvaan ja suureen.

Uskomme muutokseen:
kestävään ja puhtaaseen.

Uskaltaminen on voimaa.
Erottuminen on vahvuutta.
Yksilöllisyys on energiaa.

ME OLEMME UTUA.

#utuabags

 

×