Värikkäisiin hetkiin

Me uskomme, että elämä on kuin taideteos ja jokainen päivä tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi ainutlaatuisella tavalla.

Näet paletissasi kaikki värit ja valitset ne huolella, välittäen samalla ympäristöstäsi. Käytännöllisen rennolla otteella tanssit arjen ja luovuuden välillä, harrastaen intohimoisesti itsellesi tärkeitä asioita.

Olemme täällä tarjotaksemme Sinulle laadukkaita ja ekologisia laukkuja, jotka sopivat elämäntyyliisi. Jokainen laukku on suunniteltu heijastamaan persoonallisuuttasi ja tukemaan juuri sinun tapaasi elää.

Anna värien ja aitouden kuljettaa sinua!

ASUSTEET ILMENTÄVÄT PERSOONAASI- tee laukkuvalinta sen mukaan!

Athene Exclusive

Laukun viistosti kulkeva leikkaus tuo ilmettä tähän yksinkertaisen tyylikkääseen kaunottareen! Tilava Athene käy myös työlaukuksi.

Minerva Exclusive

Moneen tyyliin sopiva salkkumallinen laukku. Kasviparkittu ja käsinvärjätty, eläväinen nahka kääntää katseita missä ikinä liikutkin.

Pisara

Pisara on pieni laukku kännykälle, avaimille ja korteille. Kepeä kaveri kaikkialle! Nahka on upeaa pintanahkaa.

PISARA

IHAN PARAS PIKKULAUKKU!

Pisaraan mahtuu passit, lompakot, puhelin, meikit, avaimet. Siltikään ei ole liian paksu, joka päivä käytössä. Lisäksi multa löytyy näitä kolmessa värissä.

– Jatta –

LYSTI

TODELLA IHANA JA LAADUKAS OLKALAUKKU!

Laadukkain, käytännöllisin laukku mikä minulla on tähän ikään ollut. On myöskin laukku, minkä ihmiset huomaavat ja ihastelevat. Voin sanoa, että pieni on kaunista.

–Anja–

VALITSE TYYLI JA VÄRI ROHKEASTI, JUURI NIIN KUIN SYDÄMESI SANOO

Visby Exclusive

Upeaa kasviparkittua nahkaa syvän vihreän sävyssä. Satulalaukku on klassikko, joka on aina ajankohtainen!

Lysti

Suosituin pikkulaukkumme! Tämä malli toimii niin juhlassa kuin arjessa. Valitse mieleisesi sävy laajasta värivalikoimasta ja ihastu.

Hera

Arjen sujuvoittaja, joka kantaa mukisematta mukanaan myös tietokoneen. Laadukas nahka ja tukevat kantokahvat.

ESPOO

Yksinkertaisen klassinen olkalaukku, joka toimii niin arjessa kuin juhlassa! Upea hapsukoriste tuo ilmettä ja tekee vetoketjun käytöstä helppoa.

Lund Exclusive

Reilun kokoiseen Lundiin mahtuu niin ostokset kuin työhön tarvittavat välineet. Kasviparkittu nahka on loistelias varsinkin punaisena.

GAIA

Gaia käsilaukku viimeistelee asukokonaisuuden upealla ilmeellään! Käsilaukun kantokahvoilla on sitä helppo pitää kädessä tai käsivarrella.

Upea luotsimiehen eväsreppu!

"Kulkea kahta kättä heittäen" on vanha sanonta, joka tarkoittaa tietynlaista huolettomuutta. Se passaa oikein hyvin yhteen Iso-Kraaselin kanssa.

Reppu on kovittamaton, mutta kasviparkittu nahka on hyvin ryhdikäs. Eli tämä selässä voit kulkea molemmat kädet vapaana tekemään mitä ikinä nyt haluatkaan.

P.S. Iso-Kraaseli on saari Raahen edustalla. Siellä sijaitsee vuonna 1852 rakennettu vanha pookimajakka sekä luotsitupa. Repun inspiraationa oli ajatus luotsimiehistä, jotka eväät repussaan lähtivät luotsaamaan laivoja Raahesta maailman merille ja takaisin kotisatamaan.

×