Vastaus kysymykseen, miten pysyä sekä tyylikkäänä että tehokkaana ilman, että on tarvetta kantaa mukana suurta laukkua, on saattanut juuri löytyä – puhelinlompakon myötä.

Tuntuuko elämässäsi välillä, että olet jatkuvasti liikkeellä? Aamusta iltaan kalenterit täyttyvät kokouksista, tapaamisista, harrastuksista ja iltamenoista. Näiden kaikkien välissä yksi pieni, mutta merkittävä kysymys mulahtaa mieleen: Miten tulisin toimeen minimillä?

Arjen luksusta, joka seuraa mukanasi

Puhelinlompakko yhdistää monipuolisen lompakon ja tyylikkään clutchin ominaisuudet yhdeksi, käytännölliseksi kokonaisuudeksi.

Suomessa suunniteltu sekä huolella valikoidusta italialaisesta nahasta Kreikassa valmistettu Utuan puhelinlompakko on vastaus monen naisen rukouksiin. Ajaton muotoilu, huippulaadukas nahka ja kätevät yksityiskohdat – kuten kaksi vetoketjullista taskua, korttipaikat ja erityisesti suunniteltu puhelintasku – puhuvat puolestaan. Mutta onko se todella niin käytännöllinen kuin miltä se kuulostaa?

 

Utuan ruskea puhelinlompakko sopii miltei kaikkeen.

 

Käytännöllisyys kohtaa tyylikkyyden

Yksi puhelinlompakon merkittävimmistä eduista on sen muunneltavuus. Kaksi D-lenkkiä lompakon sivuilla mahdollistavat olkahihnan kiinnittämisen, muuntaen sen hetkessä käteväksi pikkulaukuksi.

Sen koko ja suunnittelu on tehty ajatellen sinua, joka arvostat sekä muotoa että toiminnallisuutta. Puhelin, kortit, käteinen – kaikki mahtuvat siististi ja turvallisesti sisään. Ja kun ilta koittaa, rannelenkki muuttaa käytännöllisen lompakon hetkessä juhlavaksi clutchiksi.

Tämä lompakko on todella näppärä myös esimerkiksi silloin, kun lähdet hotellin aamiaiselle: tänne mukaan huonekortti ja puhelin. Tai kun menet lounaalle kesken päivän – jätä iso läppärilaukku työpisteelle ja nappaa mukaan vain kevyt puhelinlompakkosi.

Monipuolisen puhelinlompakon kolme väriä

Keltainen puhelinlompakko – väri, joka tuo mieleen auringonvalon ja onnellisuuden. Tämä valinta on rohkea ja heijastaa käyttäjän persoonallisuutta: itsenäistä ja aina valmista ottamaan päivän vastaan tyylillä.

Ruskea puhelinlompakko – maanläheinen, jalat maassa -tyypin lempiväri. Se on perinteikäs ja sopii useimpiin asukokonaisuuksiin vallan mainiosti. Ei riitele, vaan sopeutuu tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Musta puhelinlompakko – dramaattinen ja aina yhtä tyylikäs. Perusväri, joka ei koskaan mene muodista. Varma valinta vuodenajasta riippumatta.

 

Utuan musta puhelinlompakko on tyylikäs.

 

Pohdintaa...

Päivän päätteeksi puhelinlompakko tarjoaa mahdollisuuden yhdistää tyyli ja käytännöllisyys tavalla, joka palvelee modernin naisen tarpeita. Se on osoitus siitä, että pienissä asioissa, kuten nahkalaukussa, voi piillä suuria ratkaisuja. Olitpa liikkeellä työn merkeissä tai suuntaamassa iltaan ystäviesi seurassa, monipuolinen puhelinlompakko on valmis seuraamaan mukanasi.

×