Muista häntä arvoisellaan lahjalla!

Elämäsi tärkeä ihminen, äiti, ansaitsee arvoisensa lahjan. Anna lahja, joka ilahduttaa häntä päivittäin tulevina vuosina! Laadukas ja käyttötarkoitukseen valittu nahkalaukku mahdollistaa sujuvan arjen sekä juhlan. Kun muistat äitiä, voit tehdä yhdellä valinnalla monta hyvää päätöstä. Utuan nahkalaukut valmistetaan vastuullisesti ja ammattitaidolla laadukkaista materiaaleista. Kestävä lahjavalinta ilahduttaa pitkään!

Anna äidille unohtumaton matkaelämys, joka alkaa siitä kun hän saa pakata tavarat laadukkaaseen Weekender-viikonloppulaukkuun!

Lahjavinkki! Lysti - suosituin pikkulaukkumme

Upea muotoilu ja käytännöllinen rakenne tekevät tästä laukusta vastustamattoman. Laajasta värivalikoimasta voit valita vaikka useamman sävyn!

LYSTI

Asiakasarvostelu:

Laadukkain, käytännöllisin laukku mikä minulla on tähän ikään ollut, ja mikä ihana väri tuo daalia on. On myöskin laukku, minkä ihmiset huomaavat ja ihastelevat. Voin sanoa, että pieni on kaunista. Kiitos!

SANTRA

Asiakasarvostelu:

Pidän tätä työpäivän aikana aina ylläni. Oma puhelin ja työpuhelin sekä avaimet kulkevat helposti mukanani koko päivän. Tämän hankkimisen jälkeen puhelin ei ole koskaan ollut hukassa. Aivan ehdoton kaveri myös ulkoillessa!

Mikä laukku äidille?

Olkalaukut

Tarvitseeko äiti laukkua, jota voi kantaa helposti olan ylitse? Katso vaihtoehdot!

Pikkulaukut

Vai olisiko pikkulaukku hänelle se oleellisin lahjaidea?

Käsilaukut

Tai käsilaukku, jonne hän saa mahtumaan kenties myös tietokoneen?

Lysti

Suosituin pikkulaukkumme!

MUISTA ÄITIÄ LAHJAKORTILLA

Korttikotelo nimikoinnilla

Anna lahjaksi korttikotelo, jossa on äidin nimikirjaimet stanssattuna.

Huom! Nimikoiduilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

LUE BLOGI

Laukkuvinkit lähestyvään juhlakauteen

Lue blogista vinkkejä kevään laukuista lähestyvää juhlakautta silmällä pitäen. Saat sieltä myös oivallisia vinkkejä äitienpäivälahjaa miettiessä!

×