Crossbody kameralaukut ovat nousseet suosioon monipuolisuuden ja käytännöllisyyden ansiosta. Niissä voit kantaa tärkeimmät tavarat helposti ja tyylikkäästi, pitäen kädet vapaana.

Tässä blogissa tutustumme näihin laukkutyyppeihin tarkemmin ja esittelemme Utuan kaksi upeaa mallia: Apollon ja Espoo.

Crossbody-laukut

Crossbody on pikkulaukku, jossa on pitkä olkahihna. Hihna nostetaan pään yli, jolloin laukku asettuu mukavasti vartalon yli ristiin. Tämä varmistaa, että laukku pysyy helposti mukanasi, olitpa sitten liikkeellä kaupungilla, matkalla tai vaikka pyöräilemässä.

 

Kasviparkittu, keltainen Apollon on huomiota herättävä ilmestys.

 

Kameralaukut

Kameralaukuiksi taasen kutsutaan yleensä neliömäisiä pikkulaukkuja, joissa on selkeä design. Ne ovat riittävän tilavia kuljettamaan päivittäiset tavarat, kuten puhelimen, lompakon ja avaimet, mutta kuitenkin tarpeeksi kompakteja, jotta niitä jaksaa kantaa pitkiäkin aikoja.

Kameralaukkua kannetaan joko olalla tai crossbody-tyyliin, mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen.

Esittelyssä Utuan mallit

Apollon: Loistovalinta arkeen ja matkoille

Apollon on messenger-tyylinen olkalaukku, joka on valmistettu korkealaatuisesta kasviparkitusta ja käsin värjätystä nahasta. Tämä takaa ekologisuuden, pitkäikäisyyden ja ainutlaatuisen ilmeen. Lisäksi eloisat värivaihtoehdot tuovat piristystä päivittäiseen pukeutumiseen.

 

Täyteläisessä ruskeassa kasviparkittu nahka on upeasti edukseen.

 

Apollon sopii niin miehille kuin naisille ja tarjoaa riittävästi tilaa tarpeellisille esineille, kuten puhelimelle, lompakolle ja avaimille. Kompaktin kokonsa ansiosta se on myös ihanteellinen valinta matkoille.

 • Muotoilu: Suoraviivainen, ajaton ja tyylikäs
 • Materiaali: Kasviparkittu ja käsin värjätty nahka
 • Päällys: Naudan pintanahkaa
 • Koko: 18 x 21 x 7 cm  (leveys x korkeus x pohja)
 • Hihna: Max. 148 cm x min. 79 cm, portaattomasti säädettävä. Tekstiiliä.
 • Taskut: Edessä vetoketjutasku, sisäpuolella yksi vetoketjutasku
 • Värivaihtoehdot: Musta, ruskea, vihreä ja keltainen.

Espoo: Toimii niin arjessa kuin juhlassa

Espoo-laukussa yhdistyvät skandinaavinen selkeälinjainen muotoilu ja käytännöllisyys. Laukku on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä martionahasta. Olkahihna on irrotettava, joten voit vaihdella siihen erilaisia hihnoja mielesi mukaan.

 

Hauska tupsukoriste piristää pelkistetyn tyylikästä Espoo-laukkua.

 

Tämä olkalaukku on täydellinen valinta kun tiedät, mitä tarvitset mukaasi. Vetoketjunvetimenä toimiva upea hapsukoriste tuo klassiseen laukkuun ilmettä ja asennetta sekä helpottaa käyttöä. Jos taas hapsu ei ole sinun juttusi, saa sen toki pois.

 • Muotoilu: Skandinaavista selkeälinjaista muotoilua
 • Materiaali: Laadukasta ja kestävää martionahkaa
 • Ominaisuudet: Irrotettava ja säädettävä olkahihna, hapsukoriste vetoketjussa
 • Koko: 20 x 16 x 6,5 cm
 • Hihna: Irrotettava sekä hihnassa säädettävä solki. Maksimipituus 150 cm.
 • Taskut: Sisäpuolella vetoketjutasku sekä kaksi avotaskua.
 • Värivaihtoehdot: Musta, ruskea, daalianpunainen ja keltainen.

 

Keltainen Espoo tuo piristystä arkeen ja juhlaan.

 

Hyödyt ja soveltuvuus

Arjessa

Sekä Apollon että Espoo ovat erinomaisia valintoja arkeen. Apollonin ajaton muotoilu ja käytännöllisyys tekevät siitä ihanteellisen päivittäiseen käyttöön. Espoon selkeälinjainen muotoilu ja kompakti koko tekevät siitä täydellisen valinnan, kun tarvitset vain välttämättömät tavarat mukaasi.

Matkoilla

Apollon on erinomainen arki- ja matkakumppani kompaktin koon ja ominaisuuksiensa ansiosta. Espoon irrotettava olkahihna ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä monikäyttöisen laukun, joka sopii myös ilta- ja juhlakäyttöön.

* * *

Toivottavasti tästä esittelystä oli sinulle iloa ja hyötyä. Ole hyvä ja tutustu halutessasi näihin crossbody kameralaukkuihin tarkemmin Utuan verkkokaupassa.

 

×