Aikakoneen klassikkohitti Keltainen toukokuu vaihtui meidän suussamme nyt lokakuuksi, koska kaunis ruska-aika jatkuu vielä hetken. Puiden lehtien punerrus on muuttunut keltaiseksi ja nyt ennen kuin myrskytuulet riepottelevat ne viimeisetkin taivaan tuuliin, esittelemme keltaiset laukkumme.


Keltainen aitonahkalaukku piristää päiväsi


Tämä täyteläinen currynkeltainen väri on ollut valikoimissamme pitkään mukana. Joissakin malleissa, kuten tässä Athenessa, se on ollut ruskean ja mustan lisäksi todella tykätty.


Keltainen pikku pussukka Pisara, on puhelimesi paras ystävä


Pisara on yksi suosituimmista puhelinpussukoistamme. Toki siihen mahtuu myös muuta tärkeää! Kivankokoisena se kulkee vaikka isomman kassin uumenissa.


Keltainen Tasku-laukku on yksi kauneimpia laukkujamme.


Tasku-laukku on saanut inspiraationsa Raahen edustalla sijaitsevasta Taskun saaresta. Siellä seisoo ylpeänä entisaikojen merimerkki, keltainen pooki, jonka muotokieltä löytyy tästä laukustamme.


Keltainan Gaia-laukku on muhkea ilmestys


Muhkea Gaia on hauska laukku, joka kuitenkin kannattaa ottaa vakavasti. Se on tilava ja näppärä, koska se pysyy pohjanappuloiden päällä pystyssä ihan itsekseen. Tänne mahtuu mukavasti monenlaista tarpeellista.


Keltainen Borealis on citynaisen luottokumppani


Passelinkokoinen Borealis on citynaisen luottolaukku. Ei liian iso, ei liian pieni. Kulkee kivasti kyynärtaipeessa tai olalla. Ihanan sileä nappanahka on todella edukseen tässä mallissa.

Utuan keltainen Lysti laukku on erityisen suosittu.

Jos sun lysti on niin... laukku olalle heitä! Lysti on yksi suosituimmista pikkulaukuistamme. Se on nerokkaasti suunniteltu eri osioiksi, joten puhelimesi, avaimesi, huulipunasi tai mitä nyt siellä mielitkään kuljettaa, löytyy helposti.

Makustelepa näitä ja mieti, maustaisiko currynkeltainen laukku sinunkin syksysi vähän aurinkoisemmaksi ☀️!

https://utua.fi/
P.S. Moni suosittu malli jäi tässä mainitsematta, kuten Espoo, Hestia ja puhelinlompakko!
×