Värikkäitten laukkujemme innokkaimmat fanit ovat jo pitkään kyselleet, että josko meitä pääsisi hypistelemään ja testaamaan olalle Tampereen suunnilla.

Kutsuunne on vastattu ja nyt löytyy pieni pala Utuaa Mielasta!

Miela on suomalaisen designin ja kestävän kulutuksen myymälä Tampereen ydinkeskustassa. Valikoimasta löytyy noin 100 suomalaista brändiä ja sen tarkoituksena on tuoda suomalaiset tuotteet paremmin asiakkaiden ulottuville.

 

Mielan myymälän etuovi ja näyteikkunat Tampereella

Ajatuksella koostettu

Utuan tuotteita on tällä hetkellä saatavissa Raahessa, Sievissä ja Helsingissä. Ja nyt siis myös Tampereella. Olemme koostaneet myyntikokoelman siten, että sieltä löytyisi kaikkia nahkalaatujamme sekä mieluisimmat mallimme.

Samoin värivalikoimassa olemme koittaneet huomioida tykätyimmät ja ostetuimmat.

Aidon nahan tuoksu ja tuntuma

Nahkalaatuja meillä on neljä: nappanahka (eli sileä nahka), martioitu nahka (pintakuvioitu), kasviparkittu bionahka (eläväpintainen värjäys) sekä nupukki (harjattu nahka).

Näistä voit valita itseäsi eniten puhuttelevan laadun. Vaikka verkkokauppa on kätevä, ei se korvaa aidon nahan tuoksua ja sen hypistelyä. Usein ostopäätös tehdään laukun ominaisuuksien pohjalta, mutta myös se, miltä laukku tuntuu kädessä, olalla tai selässä, on ratkaisevaa.

Kaikkia tuotteitamme ei siis Mielasta löydy, joten verkkokauppamme on edelleenkin oiva paikka käydä shoppailemassa, jos et osu matkoillasi myyntipisteittemme kohdalle.

 

Ilmapalloja Mielan muotiviikoilla

 

PS. MIELASSA on parhaillaan käynnissä muotiviikko 25. – 30.9.2023.

Katso koko viikon ohjelmisto:
https://www.mieladesignroom.fi/pages/mielan-muotiviikot

(Myymälän ja muotiviikkojen kuva: Mielan Fb-sivut)

×