Alkanut vuosi 2023 toi mukanaan uusia tuulia, kun Utuan uusi verkkokauppa julkaistiin. 

– Nyt verkkokauppa näyttää Utualta ja pystymme paremmin palvelemaan asiakkaitamme verkon kautta, iloitsee Piia Vähäsalo, Utua-tuotemerkin perustaja. Uudessa verkkokaupassa Utuan värikkyys ja luonnonläheisyys tulevat aiempaa paremmin esille.

– Kehitämme toimintaa ja kevään aikana on tulossa vielä lisää iloisia uutisia, joista etenkin meidän kanta-asiakkaat pääsevät hyötymään, Vähäsalo vinkkaa.

– Halusimme verkkokauppa-alustan, joka on ajan hermolla ja joka myös mahdollistaa tulevaisuudessa kehittämisen ja on helpommin muokattavissa, kertoo Piia Vähäsalo.

Upea Aurora laukku keltaisen sävyisessä nappanahassa.

 

Laukku on helppo tilata netin kautta, paljon helpompi kuin vaate. Laukuista on esillä hyvät kuvat, kokotiedot ja paljon muuta tietoa, jota yleensä halutaan tietää ennen ostopäätöstä.

– Oman kivijalkamyymälän asiakkaat pitävät meidät hyvin tietoisina siitä, mitä tarvitaan ja mitä laukulta odotetaan. Näitä tietoja hyödynnämme verkkokaupassa, jotta voimme palvella asiakkaitamme myös netin kautta parhaalla mahdollisella tavalla. Toimitamme laukut omasta varastostamme keskimäärin kahdessa työpäivässä ja laukkua pääsee rauhassa sovittamaan kotona omien vaatteiden kera. Ja kaikilla tuotteilla on tietysti 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, vinkkaa Marja-Kaisa Linna, Utuan mallistokoordinaattori.

Verkkokaupan lisäksi pääkaupunkiseudulla Utuan laukkuja on saatavilla Helsingissä Simonkadulla sijaitsevasta Sievi Shopista. 

Värikkyys näkyy vahvasti uuden verkkokaupan ilmeessä.
×