Meidät tunnetaan värikkäistä käsi- ja olkalaukuista mutta laajasta valikoimastamme löytyy tuotteita aina korttikotelosta viikonloppulaukkuunKuluvan kevään aikana erityisesti Business-mallisto saa odotettua vahvistusta.

Utuan ensimmäinen mallisto julkaistiin vuonna 2014, ja vuosien ajan asiakkaiden toiveita ja palautteita on kuunneltu tarkalla korvalla. Suomalainen haluaa työkäyttöön laadukkaan ja näyttävän laukun ja aito nahkalaukku antaakin arvokkaan vaikutelman kantajastaan sekä sopii hyvin business-pukeutumiseen. Nykyään tietokonetta saatetaan kantaa muussakin kuin perinteisessä tietokonelaukussa, joten se asettaa tietotyötä tekevän laukulle omat vaatimuksensa. Tähän haasteeseen Utualla on haluttu vastata!

Asiakkaiden palautteiden kuuntelu ja toiveiden huomioiminen on meillä tärkeässä roolissa, sillä onhan se ollut Utuan tuotemerkin syntyynkin vaikuttava tekijä. Utuan syntymiseen vaikutti suuresti suomalaisten mieltymykset ja toiveet, jotka usein poikkeavat Keski- ja Etelä-Euroopan maista. Meillä laukkujen käytännöllisyys painottuu usein vahvemmin, kenties jo sääolosuhteidenkin vuoksi, mitä ei aina ole huomioitu markkinoilla olevissa mallistoissa. Utuan suunnittelija Piia päätti intohimoisena laukkuihmisenä alkaa vastaamaan suomalaisten toiveisiin ja siitä kaikki sai alkunsa.

        Uutuuslaukku Athenesta on tarjolla kolme eri väriä.

Kevään ensimmäinen uutuus business-laukkujen mallistoon, Athene, on otettu ilolla vastaan. Yksinkertaisen tyylikkääseen laukkuun mahtuu 14” tietokoneen lisäksi kaikki muukin päivän aikana tarvittava. Laukussa ei ole sisällä tilanjakajaa, joten yhtenäinen laukkuosa on tehokkaasti hyödynnettävissä. Laukkua on helppo kantaa leveistä ja tukevista kantokahvoista. Tarvittaessa lisää kantoapua saa irrotettavasta pitkästä olkahihnasta, jossa on portaaton pituuden säätö. Tyylikkään kokonaisuuden sinetöi upea sieläpintainen nappanahka!

 

Samasta, sileäpintaisesta nappanahasta valmistettu Puhelinlompakko sopii hyvin kaveriksi tyylikkäälle Athenelle. Puhelinlompakko muuntautuu näppärästi clutchiksi irroitettavan rannelenkin avulla.  Puhelinlompakko on helppo napata mukaan työpäivän aikana esimerkiksi lounaalle lähdettäessä tai jos työpäivän jatkeena on iltatapahtuma, jossa pärjää ilman hieman suurempaa pikkulaukkua. Monissa tilanteissa pärjää todennäköisesti Puhelinlompakollakin, sillä se on varustettu useiden korttipaikkojen lisäksi kahdella suurella vetoketjutaskulla sekä tilavalla seteliosalla. Ja tietysti sillä puhelimelle tarkoitetulla lokerolla.

Puhelinlompakossa on käytetty samaa sileäpintaista nappanahkaa kuin Athenessa.

 

×