Kuinka moni huomasi Finnairin edullisempien lentomatkojen käsimatkatavaroiden muuttuneet käytännöt? Ja tuliko tenkkapoo, kun se oma rakas reissulaukku ei enää mahtunutkaan uusien määräysten mittoihin?

Niinpä. Mitat pienenivät ja tämä aiheutti täällä Utualla keskustelua ja kysymyksiä putiikin puolella. Koska laukut ovat meidän sydämen asia, niin asiakkaiden huolenaiheita kuunnellaan herkällä korvalla.

Aloimme mittailemaan ja tutkailemaan mallistoamme ja löysimmekin uusiin määräyksiin täydellisesti sopivat laukut! Aivan kuin suunnittelijamme Piia Vähäsalo olisi tiennyt, mitä tuleman pitää, uskomatonta!

Weekender vie kirkkaasti voiton!

Viikonlopun ja ehkä jopa muutaman päivän mittaisille matkoille suosittelemme Weekender-laukkua. Se mahtuu uusimpien määräysten mukaiseen, isomman käsimatkatavan kategoriaan. Varsinkin, jos pakkaat tavarasi niin, ettei laukku leviä liikaa pohjasta yli sen oman leveyden, vaan kasvatat vaatepinoa ylöspäin.

Netistähän löytyy pilvin pimein näppäriä pakkaamisvideoita ja -neuvoja. Voit viikata vaatteet samankokoisiksi neliöiksi tai rullata ne rypistymisen estämiseksi tuubimuotoon. Molemmat tavat pitävät tavarasi kuosissa kassin uumenissa ja saat näin laukun pysymään muodossaan.

Ruskeat weekenderit penkillä

Weekender on suunniteltu keveäksi, siinä ei ole painoa lisääviä kovikkeita tai raskaita yksityiskohtia. Vain pohja on kovitettu, mikä mahdollistaa laukun säilyttämisen kotioloissa mukavan matalana ja tilaa viemättömänä. Mukana tulee myös olkahihna, joten sitä voi kantaa joko ololla tai kädessä.

Kaunis Athene on business-laukkujen aatelia

Me naiset haluamme yleensä mukaan sitä sun tätä. Pitemmille reissuille voikin ottaa vaatetta ja asusteita enemmän, kun mukana on ruumaan menevä matkalaukku, mutta nämä päivän-parin mittaiset pikapyrähdykset on mukavampi kulkea yhden laukun taktiikalla. Ja jos se laukku mahtuu käsimatkatavaroihin, niin onhan se niin paljon kätevämpää.

Kaksi Athenea rinnakkain

Athene mahtuu prikulleen istuimen alle laitettavan pienemmän laukun mittoihin, joten se on turvallinen valinta. Atheneen mahtuu työmatkalaisen läppäri, puhelin, kalenteri, meikkipussi sekä kevyt toinen vaatekerta, jos on iltamenoa. Sen kovitettu nahka pitää muotonsa jämäkästi, eikä sinne pakatut tavarat pullista laukkua ikävästi.

Useita värejä sekä Weekenderiin että Atheneen löytyy myös. Klikkaa linkkejä ja käy katsomassa, onko jompaa kumpaa lempivärissäsi!

Finnarin sivuilta löydät lisäksi tarkemmin eri lipputyyppien mahdollistamat matkatavarat, mitat ja maksimipainot.

Terveisin Utualta,
Marja-Kaisa

×