Lahjan ostaminen miehelle on toisille helppoa, mutta sitten on meitäkin, jotka mietimme päämme puhki monta kertaa vuodessa, mitä ostaa miehelle, jolla jo on kaikkea.

Jos heiltä kysyy suoraan vinkkiä, saa yleensä vastaukseksi olankohautuksen tai mutinan tyyliin: Minä mitään tarvitse...

Mutta he saavat kuitenkin hyvän mielen jos jotenkin muistetaan, totta kai.

Viisi vinkkiä lahjaksi miehelle

1. Jos et ole käsityöihminen, on pipon tai huivin kutominen haasteellista, miltei mahdotonta. Ei hätää, Utualla on tarjota lämmikettä päähän ja kaulaan. Merinovillaiset mulesing-vapaat pipot ja huivit muistuttavat lämmöllä lahjan antajasta.

 

Mies istuu viininpunainen pipo päässään ja huivi kaulassa puuterassilla.

 Kuvassa Posteljooni-pipo ja kaulassa rib-huivi.

2. Kurkista miehen kaappiin. Jos entiset nahkavyöt alkavat olla täysiaikaisesti palvelleita, ei hätää, Utualla on vöitä eri väreillä ja leveyksillä kahdesta erilaisesta nahkalaadusta.

Laadukkaan nahkavyön tunnistaa siitä, että myös sisäpuoli on aitoa nahkaa. Tämä mahdollistaa vyön luistamattomuuden, eli se pysyy paikoillaan käytössä.

Ruskea vyö lahjapakkauksen vieressä.

 Kuvassa Premium nahkavyö ja lahjarasia (myydään erikseen).

 

3. Vilkaise kaiveleeko hän rahoja ja pankkikortteja taskuistaan, eli uupuuko lompakko? Tai jos vanha on tullut matkansa päähän, niin ei hätää, Utualla on lompakoita niin perinteiselle rahalle, kuin korteillekin. Korttikotelot ovat myös käteviä, joihin mahtuu lukuisia kortteja pieneen tilaan.

 

Ruskea ja musta Pörssi-lompakko puupöydällä.

 Kuvassa Pörssi-lompakko.

 

4. Kuljettaako hän läppäriä, tablettia tai muita tarvitsemiaan tavaroita milloin missäkin kantovälineessä? Ei hätää, Utualla on tarjota laukkuja, salkku ja viikonloppulaukku niin työ- kuin vapaa-aikaan. 

 

Ruskeatakkinen mies Sanoma-laukku olallaan merimaisemassa.

Kuvassa Sanoma-laukku.

 

Mies roikuttaa kädessään ruskeaa Postinkantaja-laukkua.

 Kuvassa Postinkantaja-laukku.

 

Mies ja nainen puuterassilla kahvikupposten äärellä.

  Kuvassa Hiili-laukku.

 

5. Jos et osaa itse valita, ei hätää. Voit hankkia sähköisen lahjakortin verkkokaupastamme, jolloin lahjasi menee takuuvarmasti maaliin.

 Lahjakortti vapaavalintaiselle summalle.

 

Jospa näillä vinkeillä pääsisit mietinnässäsi eteenpäin. Tai sitten saat jonkin muun idean. Lämpimällä halauksellakin pääsee pitkälle.

×