Oletko koskaan tullut ajatelleeksi ostamiesi tuotteiden elinkaarta ja sen hintaa?
 
Jos hankit ystäväsi kesähäihin trendikkään juhlavaatteen, kuinka usein tulet sitä sen jälkeen pitäneeksi? Aivan. Monesti käy niin, ettei seuraavaa kertaa tule, tai se sijoittuu ajankohtaan, jolloin asu on jo pois muodista.
 
Aitonahkaisen laukun hinta lienee juhla-asun kanssa samoissa lukemissa. Sitä voit tosin käyttää muulloinkin, ihan ympäri vuoden, monia vuosia.

Vastuullinen kuluttaminen on ostamista aina tulevaisuutta ajatellen. Etsi ajattomia malleja: tyylikkyyttä ilman viimeistä käyttöpäivää.


Utua-laukun todellinen hinta

Pitkäikäisen tuotteen hinnan voi siis ajatella myös käyttökertojen ja -tiheyden mukaan.

Mikään ei harmita niin paljon, kuin alun esimerkin mukainen muodikas heräteostos jota ei tule käyttäneeksi kuin kerran tai pari. Mutta kun ostaa laatua ja ajattomuutta, voi tuotetta käyttää vuosi vuoden jälkeen hyvällä mielellä, onnitellen itseään vastuullisesta valinnasta.

Näin ajatellen kertakustannus ei loppuviimein nouse kovinkaan korkeaksi, eihän?


Utua-laukun elinkaaren hinta
 

Sinun laukkusi

Laukkusi voi olla juhlava seuralainen ystäväsi häissä, se voi kulkea mukana elämäsi matkoilla ja se voi kantaa tykötarpeesi kotoa konttorille. 

Me Utualla haluamme tehdä ajattomia ja ainutlaatuisia, juuri kantajansa näköisiä laukkuja, joiden ytimessä sykkivät rohkeus ja unelmat.


P.S.  Utuan laukut ovat laadukkaita, kestäviä ja korjattavia pitkän elinkaaren tuotteita, sillä ne ovat osa kiertotaloutta myös jälleenmyynnin kautta (olemme kuulleet, että laukkujamme näkyy myös pre-loved -myynneissä).
×