Meillä naisilla on usein tapana ostaa lahjoja muille. Merkkipäivinä, jouluna, ystävänpäivänä... Mutta milloin olet viimeksi ostanut lahjan itsellesi?

Toki teemme hankintoja tuon tuostakin, jos ei ihan päivittäin, niin viikoittain kuitenkin. Usein ne ovat perustarvikkeita, vaatetusta, kauneudenhoitotuotteita tai muuta vastaavaa.

Mutta että todella antaisit itsellesi jotain merkittävää? Sellaista, mistä olet haaveillut pitkään.

 

Lahja naiselle, sinulle

Usein kuulemme täällä Utualla nahkalaukkujemme olevan hankintalistalla, kunhan aika vaan on sopiva.

On ihana tietää tuotteidemme herättävän sellaisia tunteita, että ne eivät ole heräteostoja, vaan että niistä haaveillaan pitkiäkin aikoja.

Itselleen lahjan ostaminen on ihan yhtä luvallista kuin muillekin. Toki yllätysmomentti puuttuu, mutta silloin ainakin saa mitä oikeasti haluaa.

 

Vinkkaaminen on viisasta

Oletteko huomanneet, että moni mies on varsinkin joulunaikaan neuvoton: Mitä ostaa rakkaalle lahjaksi, mikä olisi mieluista ja tulisi käyttöön?

Myymälän puolella olemme kuulleet naisten aikovan vihjata miehelleen, että käsilaukkumme olisi toivottu lahja. Tämä jos mikä, on järkevää.

Usein jouluna saatetaan ostaa monta pientä lahjaa, mutta entä jos saisitkin vain yhden, mutta sitäkin upeamman? Vaikkapa olkalaukun?

Kokeile! Tiedä vaikka yllättyisit iloisesti. Samoin kuin puolisosi, kun säästyy pähkäilyltä... Eli win-win-tilanne!

 

Tyttö istuu kalliolla Weekender-laukku sylissään.Kuvan laukku: Weekender Exclusive viikonloppulaukku

 

P.S. Jos olet PUNAISTEN laukkujen ystävä, on meillä 6.–10.12.2023 voimassa kampanja, jossa tietyt punaiset laukkumme ovat –15 % alennuksessa!

Käy katsomassa löytyykö kaikkien punaisten laukkujemme joukosta sinun lempimalliasi alennushintaan 😍.

×