Siitä asti kun astumme työelämään, tulee työlaukusta oleellinen osa arkipäiväämme. Mutta se ei ole vain säilytyspaikka tärkeille tavaroillemme, vaan myös osa persoonallisuuttamme ja työympäristöämme.

Tutustutaanpa tässä työlaukkuihin monipuolisina työkavereina, joissa yhdistyy kestävä aito nahka, käytännöllisyys, tyyli ja toimivuus. Ja tässä yhteydessä työlaukku ei tarkoita automaattisesti perinteistä läppärilaukkua, vaan  käsilaukku tai olkalaukku toimittaa samaa virkaa, jolloin on kaksi funktiota yhdessä paketissa.


Työlaukun tilankäyttö

Kannamme mukanamme jokapäiväistä taakkaa. Se kulkee kädessämme kotoa töihin, asiakastapaamisiin ja mahdollisesti vielä harrastuksiinkin. Työlaukun tulisi tarjota riittävästi tilaa tietokoneelle, kalenterille, puhelimelle ja mahdollisille eväille jne. Valitkaamme siis laukku, joka sallii monipuolisen sisällön ja vaihtuvat olosuhteet.

Utuan kasviparkittu Lund on upea punaisena

Kasviparkittu reilun kokoinen Lund on tyylikäs tietokonelaukku naiselle.

Muuttuvat roolit

Työpaikan tai tehtävien vaihtuessa saattaa työlaukun rooli myös muuttua. Ehkäpä entinen ei enää vastaakaan tarpeitamme, ja siksi tulevan laukun valinta vaatii huolellista harkintaa. Varmistetaan, että hankintamme tukee tehokasta työskentelyä myös uusien työtehtävien parissa.

Kävimme läpi koko mallistomme 14-tuumaisen läppärin avulla ja huomasimme, että todella moni laukuistamme mahduttaa tämän kokoisen työkoneen sisälleen.

Tässä listaus:
Aarre, Artemis, Athene, Aurora, Gaia, Gränna, Hera, Iso-Kraaseli, Lund, Minerva, Postinkantaja, Roihu, Roskilde, Saga, Skansen, Vantaa ja Zeus.

Lisäksi vielä tuotakin reilummat työkoneet mahtuvat mm. näihin:
Aarre, Artemis, Iso-Kraaseli, Lund, Saga, Skansen, Vantaa ja Zeus.

 

Utuan nappa nahkainen käsilaukku on loistava työlaukku

Atheneen mahtuu koko päivän tarpeet. Se on myös upea nahkainen tietokonelaukku.

Tyylikäs ulkonäkö

Työlaukun ei tarvitse olla pelkästään käytännöllinen, vaan se voi olla myös ilo silmälle. Etsitään siis laukku, jossa tasapaino tyylin ja toimivuuden välillä on balanssissa toiveittemme kanssa.

Utuan laukuissa ei tarvitse tehdä kompromisseja ulkonäön suhteen. Työlaukkumme ovat klassisia, ajattomia, runsaalla värivalikoimalla varustettuja kaunottaria. Valinnanvaraa löytyy niin malleissa kuin koossakin.

 Kasviparkittu Roskilde on loistava työlaukku.

Kasviparkittu Roskilde on kaunis työlaukku varsinkin vihreänä.

Kestävyys

Kun työlaukku on päivittäin täynnä tärkeitä tavaroita, on materiaalin oltava kestävä ja laadukas. Oikein valittu koko takaa sen, että laukku ei petä painavampienkaan lastien alla.

Nahka on oikein käytettynä ylivoimainen materiaali. Sen ominaisuudet ja ulkonäkö miellyttävät suurinta osaa työlaukkujen käyttäjistä. Aitonahkainen laukku antaa viestin kestävyydestä, ekologisuudesta ja satsaamisesta laatuun.

Muistutamme jälleen kerran siitä, että älä ylipakkaa, älä roikuta laukkua vetoketjusta sulkiessasi sitä ja jos et käytä sitä vähään aikaan, täytä se rutistetulla paperilla ja säilytä laukun mukana tulevassa pölypussissa. Näin takaamme, että laukkusi kestää pitkään hyvänä.

 

Martionahkainen Sanoma on näppäränkokoinen unisex-malli.

Martionahkainen Sanoma on näppäränkokoinen unisex-malli.

 

Nahkalaukun puhdistus

Aitonahkainen laukku ei ole vain työssä tarvittu lisävaruste, vaan myös pitkäaikainen sijoitus. Laukkumme altistuvat päivittäin lialle ja pölylle, joten säännöllinen puhdistus on avain laukun kestävyyteen. Käytetään pehmeää harjaa tai mikrokuituliinaa mahdollisten tahrojen poistoon. Tämä estää värin haalistumista ja nahkan kulumista.

 

Collonilin hoitoaineet Utualta.

Suosittelemme Collonilin hoitoaineita nahkalaukkusi puhdistukseen, hoitoon ja suojaamiseen. Näistä löytyy myös vegaaninen vaihtoehto.

 

Nahan hoito

Nahka tarvitsee myös kosteutta pysyäkseen pehmeänä ja joustavana. Käytetään säännöllisesti laadukasta nahankosteusvoidetta, erityisesti auringonvalolle tai kuiville olosuhteille altistumisen jälkeen.

On hyvä käyttää suoja-ainetta tai -suihketta, joka torjuu likaa, kosteutta ja muita ulkoisia tekijöitä. Tämä ennaltaehkäisevä toimenpide suojaa laukkua ympäristövaikutuksilta ja säilyttää alkuperäisen värin. Meiltä löytyy nämä tarpeelliset aineet.

* * *

Lopuksi on hyvä muistaa, että laukku on enemmän kuin vain käytännöllinen kumppani työpäivän aikana. Se on liikkuva toimisto. Työlaukulla näytämme millaisena ammattilaisena haluamme tulla tunnetuksi. Joten, olkoon laukku paitsi kaunis ja käytännöllinen, myös pieni palanen tarinaamme työelämässä.

Kysy meiltä lisää, niin autamme mielellämme niin työlaukun valinnassa kuin sen materiaalin hoitamisessa.

Käy myös katsomassa työlaukkuvalikoimamme.

×